Lidt for glad for sukker?

Drikker du for meget sodavand eller spiser du for meget slik og søde sager? vil du gerne stoppe eller skære ned?

Så læs videre...

Hvorfor skal jeg stoppe?

Hvad enten du forsøger at tabe dig et par kilo eller opretholde en sund livsstil, så er det vigtigt at du holder dit sukkerindtag på et minimum.

Nogle eksperter mener at det er lige så svært at slippe sukkertrangen, som det er at holde op med at ryge - eller endda komme ud af et heroinmisbrug!

»Fri For Sukker« er :

Kom hurtigt igang!

Bestiller du inden kl. 16.00 sender vi CD'en idag (på hverdage), og du får den leveret direkte i din postkasse imorgen - du behøver ikke engang være hjemme!

Prisen for alt dette er kun 299,00 DKK!

Fåes også som download-version til 199,00 DKK, klik her

Klik her for at købe

Credit cards

Min baggrund

Jeg ved hvor svært det kan være at holde sig fra slik og søde sager. For bare nogle år tilbage var jeg selv overvægtig, og det kunne jeg takke slik, kager og alt for meget sodavand for!

Jeg blev til sidst så træt af at være "klassens tykke dreng" og besluttede mig for at gøre noget ved det. Jeg satte mig for at finde ud af hvordan jeg skulle spise og leve sundt - uden at det blev for kedeligt.

I løbet af det næste stykke tid tabte jeg mig støt måned efter måned, og jeg fik min selvtillid og livsglæde igen. Jeg kunne lide min nye livsstil og tænkte, at der måtte være andre der kunne bruge hjælp til at slippe for sukkerafhængigheden.

Jeg uddannede mig til coach og NLP-træner, og begyndte at coache andre i at blive fri for sukker. I løbet af den tid kunne jeg ikke undgå at tænke, at der måtte være en bedre måde. En måde jeg kunne hjælpe endnu flere mennesker på.

Jeg besluttede mig for, at den bedste måde ville være, at lave en guide i form af en lydbog og optage en NLP hypnose på CD.

Guiden kalder jeg »Fri For Sukker«, og den indeholder alle mine personlige erfaringer, plus dem jeg har fået med mine klienter, samt en effektiv NLP hypnose, som arbejder med din underbevidsthed og gør det nemmere ikke at tænke på slik.

 

Med venlig hilsen

Malte Lange
Coach og NLP træner

Klik her for at købe

Credit cards

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA