Udtalelser

Læs udtalelser fra købere af Fri for sukker, og læs hvorfor det ikke kun er os som synes det er fantastisk program, der giver dig resultater - hurtigt og let.

Ansvarsfraskrivelse - Beskrevne resultater kan ikke garanteres. Kundeudtalelser er et udtryk for individuelle oplevelser.

 

Det er et kanon godt produkt, jeg kunne falde helt hen til din stemme, det er 20 minutter, hvor jeg kunne slappe helt af, og var 100 % modtagelig for din hypnose. Jeg er helt sukkerfri, og har tabt mig 4 kilo på en måned Jeg har haft en sukkertrang der har styrret hele mit liv, i mange år. Jeg kan stærks anbefale det til andre, jeg er et rigtig godt eksempel, for jeg troede ikke på at noget kunne hjælpe på mig. I starten hørte jeg programmet hver dag, nu bruger jeg det ca en gang om ugen.

Sisse Winther

 

Jeg er meget glad for jeg kom igang. Jeg satte mig en aften hvor jeg var helt alene, og sørgede for total ro.
Selvom jeg var lidt skeptisk, fik jeg dog et godt resultat. Bruger det med  jævne mellemrum, hvis "den søde tand" melder sig igen, så jeg kan kun anbefale at prøve "Sukkerfri".

Majbritt Kølby

 

Jeg startede med at høre "Fri for sukker" 5 aftener før jeg ville stoppe med at spise usundt lige før jeg skulle sove. Det vil sige, at jeg sov ind med din stemme i ørene - tænkte at du kunne tale til min underbevidsthed. Og så startede jeg min nye livsstil. Jeg er ikke faldet i vandet endnu og har ikke haft lyst til at synde før i går. Der fik jeg lyst til en kage. I stedet spiste jeg en gulerod og faldt i søvn med din stemme i ørene ;-) dette vil jeg gøre de næste 5 dage, for det virker jo. Har tabt mig 3 kg på 3 uger, hvilket er tilfredsstillende for mig. Jeg er selv meditationslærer og har undervist i 5 år så jeg er meget kritisk overfor stemmer m.m. men du skal have ros. Du taler med en behagelig stemme og jeg bliver afslappet både i krop og sind af den. Jeg har anbefalet dig til alle mine kunder og kursister som har brug for dig.
 
Susie Meynerd Hansen

 

Til min store overraskelse virker denne form for hypnose faktisk. Jeg har svært ved at falde i søvn om aftenen og lytter derfor til afslapning på min ipod. Denne sukkeafvænning har faktisk givet mig 2 fordele: jeg falder lettere i søvn om aftenen samtidig med at jeg lytter til sukkerafvænningen og jeg har ikke så stor sukkertrang mere. Jeg kan især mærke det når jeg er ude og handle. Jeg er simpelt hen ikke interesseret i slik hylderne mere. Jeg skal næsten "tvinge" mig selv til at gå derhen hvis jeg køber ind til familien. Men også det er reduceret væsentligt fordi det er mig der står for indkøbene. Så det har egentlig haft inddirekte effekt på resten af familien også. Det samme gør sig gældende med kager og den slags. Det interesserer mig simpelt hen ikke mere.

Anne Meldberg Udbø

 

Jeg har haft succes med din hypnose og må sige at det har hjulpet mig rigtig meget i min kamp mod sukker. Som du ganske rigtig siger, sidder det nu i underbevidstheden og jeg tænker meget mere inden jeg tager et stykke slik. Jeg er ikke blevet sukkerfri, men det var heller ikke planen, blot at jeg kunne blive fri for min sliktrang som var enorm.. Jeg er nu slikfri! Jubiii!
Så mange tak for dit super NLP program - det virkede!

Pernille Hossy

 

Jeg er superglad for din ”Fri for sukker”, jeg er nu på 5 døgn sukkerclean og er meget stolt, glad og fast besluttet på fortsætte ud af dén sti. Jeg anbefaler dagligt dit program til andre.

Susanne Overgaard


Jeg har læst materialet igennem en gang (kun). Men jeg har lyttet til NLP hypnosen mange gange (2-4 gange pr. uge). Det har lettet min sukkerafvænning meget. Jeg har tidligere forsøgt med "en kold tyrker", men det har altid været utroligt svært og jeg har lidt meget under abstinenser, hvor alle mine tanker har drejet sig om sukker og jeg har været i dårligt humør m.m. Men denne gang har jeg faktisk næsten ingen abstinenser haft. Det har i mange, mange år været sådan at bare jeg spiste f.x. et lille stykke kage så hang jeg tilbage i sukkerafhængigheden igen. Det har jeg ikke gjort denne gang! Det er bare så dejligt. Jeg får stadig trang til sødt, men jeg kan relativt hurtigt undertrykke det og vælge at spise noget der er sundere i stedet. Så jeg har planer om at blive ved med at lytte til NLP hypnosen mange gange ud i fremtiden.
 
Ja, jeg kan godt finde på at anbefale produktet til andre (hvis de indrømmer at de har problemer med sukkerafhængighed, men det er der stadig ikke så mange der vil)...
 
Så alt i alt vil jeg takke dig mange, mange gange for dit fremragende produkt. Jeg ønsker blot at jeg havde haft adgang til det for 20 år siden!!!

Heidi Borchmann


For to år siden var jeg cola alkoholiker, så bliver det for meget og jeg slog over til cappuchino varm og hvid, den fra aldi. I de senere måneder har jeg kunne mærke at min krop heller ikke havde godt af det. Så tog jeg skridtet og lagde det på hylden, men fik hurtig trang til anden sukker de to næst kommende dage. Så fandt jeg viljen til helt at holde mig væk fra sukker. Og jeg har nu været sukkerfri i tre dage. Jeg er glad for det produkt jeg købte hos dig, da det har hjulpet mig med at se hvor jeg vil hen med mit liv. Og det har givet mig en mening at sige farvel til sukker. Tre dage er måske ikke så meget, men for mig er det stort og det føles vanvittig godt i hele kroppen.
Jeg har viljen til at fortsætte og det nyder jeg :) Tusind tak for muligheden og at den falder i hak hos mig lige nu :)
 
Karrina Kristine Langsø

 

Synes det var rigtigt godt. Har ikke haft lyst til sukker efter jeg har lyttet til lydfilen. Det er som om trangen er væk.

Morten Borg

 

Jeg havde købt det der hypnose noget og havde en totalt sjov oplevelse. Ja jeg tænkte - det her det skal jeg simpelthen se om det virker. Kørte ned sammen med ungerne og købte noget slik. Satte mig til rette med mit ynglingsbolsje i munden og startede. Den rullede og rullede og rullede og rullede rundt i munden på mig, efter et stykke tid tænkte jeg okay det kan jeg ikke finde ud af og nyde mit bolsje så tygger jeg da bare den. DET KUNNE JEG IKKE. *GG* jeg prøvede adskillige gange, men måtte opgive og smide den i skraldsspanden. ALDRIG SKET. Nu er jeg igang med min 5. dag uden sukker WEY.. Idag har jeg TOTALT vildt hovedpine.. men det overlever jeg nok. Første og anden gang jeg sad med ørebøffer på lyttede jeg godt efter.... men efterhånden kan jeg hørebaggrunden også. HAN ER GO ham Malte.
Jeg har grinet helt vildt af min oplevelse med det åndsvage bolsje. Tænk dig ikke at kunne slippe af med den i munden.

Anonym


Malte,
Det var ligeså simpelt som du skrev og meget lettere
end jeg troede. Hypnosen var det, som virkelig gjorde en forskel for mig. Jeg har kæmpet med at være en slikmund i flere år, men tænk at det kunne være så nemt at ændre. Jeg ønsker bare at jeg havde fundet dit program noget før, men nu er jeg heldigvis i gang. Sundheden er lige rundt om hjørnet for mig og det er 100% takket være dig. 


Bettina Lohmann


Min generelle holdning til kost var dårlig, hovedsageligt fordi jeg aldrig havde fået lært det ordentligt hjemmefra. Men allerede efter et par dage med programmet fik jeg fjernet min lyst til slik og søde sager. Jeg faldt kun i en enkelt gang og er nu fast besluttet på at det skal holde. 
Jeg har ikke spist sukker i 14 dage nu og jeg har det bedre end nogensinde. Prøv det!


Henrik Rasmussen


Jeg kan kun sige det går fremragende, om det er hypnosen alene der gør jeg ikke føler trang ved jeg ikke, for jeg har for 4 uger siden  været på klinik BIO-PULS i Svendborg for stop sukkertrang, og det går bare rigtig godt, for 2 dage siden havde jeg lidt lyst til slik, så der kørte jeg faktisk lige hypnosen igen, og der skete der samme for mig som første gang jeg hørte den, der går 3-4 min og jeg snorksover, utroligt!!! men hjælper, det gør det

Tinne Holm

 

Efter at have læst og lyttet til hypnosen har jeg ikke haft trang til søde sager som jeg ellers normalt har ville have. Jeg er positivt overrasket og vil gerne anbefale det til andre.

Morten Christensen

 

Det er 30 dage siden jeg købte "fri for sukker" men har hele tiden haft en undskyldning for ikke at lytte til det
men for 2 dage siden satte jeg mig til rette i min sofa og lyttede på .
Jeg vil indrømme at da jeg bestildte " fri for sukker " var jeg lidt mistroisk eller meget men da jeg fik lyttet på dig og kom til mig selv
igen er jeg bogstaveligt talt måløs jeg har været afhængig af lakrids og tyrkiske bolsher kunne spise flere poser på en uge MEN nu er 
det 48 timer siden og jeg ikke har hverken spist eller tænkt på sukker/slik .
Jeg er meget tilfreds og vil absolut anbefale dit produkt til andre.

Marianne

 

Kære Malte
Dit produkt hjælper ikke kun mod sukkertræng, men også mod overspisning .Jeg var MEGET i tvivl inden jeg købte produktet, men da det både er billigere end et par timer hos en hypnotisør og noget man kan gøre igen og igen helt gratis, besluttede jeg at prøve, og det var en god beslutning. 


Catarina 

 

De først 14 dage efter jeg havde lyttet til Fri for Sukker var rigtig rigtig gode! Jeg havde vitterligt ikke lyst til slik,
hvilket overraskede mig enormt. Jeg er normalt et kæmpe slik-monster og følte mig helt afhængig af sukker, specielt
om eftermiddagen. Efter de 14 dage faldt jeg lidt tilbage i det gamle mønster, men ikke på noget tidspunkt smagte slikken
mig rigtig. Den blev spist, desværre, men uden særlig gejst. Derfor hankede jeg op i mig selv igen, lyttede endnu en gang
til Fri for Sukker, og har det nu bare rigtig godt. Jeg spiser af og til lidt sødt, men i meget små mængder. Jeg får lyn-hurtigt
nok, og fortryder nærmest det jeg fik spist, for det smager mig bare ikke mere.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at de visualiseringsøvelser man laver under Fri for sukker har været helt skelsættende for mig. Jeg
fik virkelig mærket, hvad det er jeg har savnet og 'set' hvordan jeg gerne vil være og have det.

Jeg er ikke overvægtig, men har alligevel tabt et par kilo - det bedst af det hele er dog, at jeg ikke længer føler mig afhængig
af sukkeret. Jeg er ligeglad, det er ikke en gang en kamp at undgå sukkeret. Jeg har virkelig ikke har lyst til det.

Jeg må sige at jeg er overrasket. Var en hel del skeptisk inden Fri for Sukker, men alligevel nysgerrig nok til at prøver -
og heldigvis for det. Så, tak!

Gitte

 

Da jeg havde købt "Fri for sukker" fik jeg kun lyttet en enkelt
gang....desværre

Men så for tre uger siden tog jeg mig sammen og følte mig motiveret, jeg
havde været med min søn i Hamborg, da han skulle deltage i maraton...og
dette fik mig op af sofaen :-)

Jeg har nu lyttet til "Fri for sukker" næsten hver dag i tre uger, og for
mig virker det, jeg er blevet ret ligeglad med sukker og slik, før spiste
jeg rigtig meget af kage og slik. På arbejdet var det også en udfordring at
takke nej til både Dagmar tærte med creme og en frisk og flot jordbær tærte,
som tit er på bordet her.
Jeg har også mistet lysten til sukker efter måltiderne, jeg undgår også at
købe sodavand (har dog altid drukket sukkerfri). Jeg kan mærke at jeg selv
vælger nu om jeg har lyst til sukker eller ej. Det er mit mål kun at spise
sukker når jeg vælger det, og ikke når det er afhængigheden der bestemmer.
Få dage efter jeg kom i gang med at lytte til "fri for sukker" var min mand
og jeg i Biografen, jeg købte ikke noget slik, men købte en dansk vand :-)

Så det går helt fint, d. 31/5-10 skal jeg være med i Alt for Damnernes løb i
Silkeborg

Charlotte Rønberg - Silkeborg

 

Lige da jeg købte din CD, måtte jeg høre den flere
gange og den har virket på den måde, at jeg først nu du spørger, har lagt
mærke til at jeg ikke længere har en trang til sukker og ikke har tænkt på
at købe slik. Jeg går end ikke hen til slikhylderne for at se på tingene, så
jo da det virker og skulle der opstå en situation igen har jeg CDén der kan
give hjælp.

Tak for denne gode mulighed for at slippe af med min sukkertrang.

MVH
Hanne Haarding

 

Jeg er super tilfreds med hypnosen ”fri for sukker”. Jeg har været fuldstændig sukkerfri i 30 dage nu og er ikke faldet i en eneste gang og det er for første gang i mit liv enkelt og nemt at undvære sukker, som jeg er blevet prop fodret med siden barnsben. Jeg har mange gange før undværet sukker ved hjælp af viljens kraft men har lidt indvendig og nu lider jeg ikke....faktisk tænker jeg slet ikke på sukker mere. Jeg har selv en master i NLP og kender værktøjerne, men det virker fantastisk med den gentagende hypnose. Super produkt ;-) Tak!

Charlotte

 

Det er helt fantastisk hvad du har gjort ved min hjerne :-) Tak for det.
Jeg har egentlig aldrig helt troet på hypnose, men efter at have prøvet Fri for sukker-hypnose har jeg kun positivt at sige.
Har været næsten helt afhængig af chokolade og kager, men har kun spist usundt en gang - én kage på min fødselsdag :-) - på 28 dage. Det er vildt.
Når jeg handler ind, kommer jeg slet ikke i nærheden af de usunde hylder mere, og selv varedeklarationerne er jeg begyndt at nærlæse, - og der er jo stort set sukker i alt !
Men det har jeg helt undgået.

Bonus: Pænere hud, bedre humør, er ikke så træt længere og ikke mindst er maven blevet mindre :-)

Jeg kan kun varmt anbefale andre at prøve !  

Mvh
Dorthe Frederiksen

 

Jeg synes det går rigtig fint med at være sukkerfri. Jeg har dog valgt ikke at være 100% omkring det. Mit store problem var for meget slik og kage, og det har jeg lagt totalt væk og har holdt det i tre uger. Om der er sukker i almindelig mad og andet er jeg ikke begyndt at fokusere så meget på endnu.
Jeg er super tilfreds og er nået ud over den grænse, hvor jeg ”bare skal ha sukker”. Det var hårdt i starten, men går meget bedre nu. Mit ønske er også at tabe 10 kilo og der er tabt 2 kilo siden starten.
I starten lyttede jeg til hypnosen hver dag, men nu gør jeg det 3-4 gange om ugen og det giver en dejlig ro og motivation til at holde ved.

Lone

 


Vejen ud af et sukkermisbrug så stort som mit igennem mange år er lang og trang, men jeg ser faktisk lyset for enden af tunnelen nu.
Det går rigtig godt, og når jeg kan mærke, at motivationen daler, hører jeg din DVD, og det får mig til at se mig se en fremtidig ' ny
kvinde', som jeg meget bedre kan li'.
Så jo, jeg kan bestemt anbefale produktet.

Edel Melina Rasmussen

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA