Produkt spørgsmål

Her kan du se spørgsmål og svar vedrørende Fri for sukker.

(For tekniske spørgsmål og hjælp til problemer, se vores Hjælp-sektion)


Hvem har gavn af produktet?

"Fri for sukker" er lavet til personer, som ønsker at nedsætte deres sukkerindtag. Det kan være at du helt vil stoppe med at spise sukker eller bare spise lidt sundere og mindre sukkerholdigt. Produktet er også velegnet til diabetikere (i samråd med egen læge).

Er produktet relevant, hvis jeg kun spiser lidt for meget sukker?

Sukker er og bliver usundt, og det påvirker både din forbrænding og din mentale kapacitet. Jeg tror du vil føle en forbedring i dit velvære og din sundhed, selv ved at fjerne små mængder sukker fra din kost. Du kan give det et forsøg med light-versionen og se om du har lyst til mere Bestil gratis light-version her

Er "Fri for sukker" svær at læse, lytte til eller bruge?

Nej, det er den bestemt ikke. Jeg kan ikke fordrage teoretisk stof som ikke kan omsættes til handling og resultater. Mens du lytter til hypnosen og lydbogen skal du bare lytte og slappe af - snak om en komfortabel måde at lære på!

Programmet indeholder KUN de informationer du har absolut brug for. Der er forslag til hvordan du kan gøre og hvad der virker.

Du kan lytte til hele bogen fra ende til anden, eller bare et enkelt kapitel og stadig få meget ud af den. Det er helt op til dig.

Hvad koster "Fri for sukker"?

Prisen for hypnosen og lydbogen er kun 199,00 DKK! inkl. moms.

Kan jeg ikke komme frem til de samme resultater uden lydbogen?

Jo, det kan du sikkert godt, men det vil nok også tage dig nogle år at komme så langt. Spørgsmålet er så, om du vil vente så længe?

Du kan spare mange penge og ikke mindst tid, ved at tage denne løsning som er en af de mest effektive på markedet. Og du kan komme igang med det samme - og blive sundere allerede idag.

Kan jeg ikke finde de samme informationer gratis ude på nettet?

Det er ikke så nemt at svare på. En del vil du nok kunne finde, men du skal lede længe, og du vil typisk få lidt overfladisk gennemgang af det. Jeg tager udgangspunkt i min coaching af klienter, som har været yderst effektiv.

Hvordan får jeg fat i "Fri for sukker"?

Du kan købe den fulde version, eller bestille gratis light-version her.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at maile mig.

Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA