Effektiv Sukkerafvænning

Fjern din sukkerafhængighed med hypnose

Lær hvordan du effektivt og enkelt holder op med at spise sukker!

Med Fri for sukker, som består af en hypnose og en lydbog, får du et komplet program til sukkerafvænning - der VIRKER! (og kan hjælpe dig med alle de ovenstående punkter)

Se videoen om sukkerafvænning her:

Sukkerafhængig?

Tænk hvis du kunne...

Pengene-tilbage garanti

Som noget ekstra-ordinært, tilbyder vi at du kan få pengene tilbage hvis du ikke er tilfreds. Garantien betyder at du helt op til 10 dage efter købstidspunkt kan få pengene tilbage. Det gælder dog kun hvis du har gennemgået hele programmet (og gælder ikke for andre programmer eller tilkøb end Fri for sukker - kun i download udgaven). Det vil sige at økonomisk er det helt risiko-frit at prøve vores sukkerafvænning. Giv dig selv chancen for et sundere liv.

Klik her for at købe

Credit cards

Din bestilling kan downloades direkte efter betaling. Du kan også vælge at købe en CD, her gælder pengene-tilbage dog ikke.

 

Download

 • Direkte adgang efter betaling - ingen ventetid
 • Kan nemt lægges på din MP3-afspiller
 • Du sparer penge
Kun 199,00 DKK

Almindelig CD

 • Bestillinger før kl. 17 sendes samme dag
 • Leveres i postkassen. Slip for posthuset!
 • Fri fragt
Kun 299,00 DKK


 

God fornøjelse!

Med venlig hilsen

Malte Lange, Signatur

Malte Lange
Certificeret NLP Træner


Prøv den gratis light version

Jeg vil gerne give muligheden for, at du kan danne dig et indtryk af Fri for sukker før du køber - derfor kan du hente en gratis light-version, som bliver øjeblikkeligt leveret, direkte på din e-mail.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet og/eller bestilling af Gratis light-version godkender også du vores privatlivspolitik.

Vil du vide mere før du køber?

Læs hvad du får og hvad andre købere mener. Du kan også lytte til en gratis light version her:

Læs mere om Fri for sukker her

Download

 • Direkte adgang efter betaling - ingen ventetid
 • Kan nemt lægges på din MP3-afspiller
 • Du sparer penge
Kun 199,00 DKK

Almindelig CD

 • Bestillinger før kl. 17 sendes samme dag
 • Leveres i postkassen. Slip for posthuset!
 • Fri fragt
Kun 299,00 DKK


 

Udtalelser fra købere

Det er et kanon godt produkt, jeg kunne falde helt hen til din stemme, det er 20 minutter, hvor jeg kunne slappe helt af, og var 100 % modtagelig for din hypnose. Jeg er helt sukkerfri, og har tabt mig 4 kilo på en måned Jeg har haft en sukkertrang der har styrret hele mit liv, i mange år. Jeg kan stærks anbefale det til andre, jeg er et rigtig godt eksempel, for jeg troede ikke på at noget kunne hjælpe på mig. I starten hørte jeg programmet hver dag, nu bruger jeg det ca en gang om ugen.

Sisse Winther

 

Jeg er meget glad for jeg kom igang. Jeg satte mig en aften hvor jeg var helt alene, og sørgede for total ro.
Selvom jeg var lidt skeptisk, fik jeg dog et godt resultat. Bruger det med  jævne mellemrum, hvis "den søde tand" melder sig igen. Så jeg kan kun anbefale at prøve "Sukkerfri".

Majbritt Kølby

 

Jeg startede med at høre "Fri for sukker" 5 aftener før jeg ville stoppe med at spise usundt lige før jeg skulle sove. Det vil sige, at jeg sov ind med din stemme i ørene - tænkte at du kunne tale til min underbevidsthed. Og så startede jeg min nye livsstil. Jeg er ikke faldet i vandet endnu og har ikke haft lyst til at synde før i går. Der fik jeg lyst til en kage. I stedet spiste jeg en gulerod og faldt i søvn med din stemme i ørene ;-) dette vil jeg gøre de næste 5 dage, for det virker jo. Har tabt mig 3 kg på 3 uger, hvilket er tilfredsstillende for mig. Jeg er selv meditationslærer og har undervist i 5 år så jeg er meget kritisk overfor stemmer m.m. men du skal have ros. Du taler med en behagelig stemme og jeg bliver afslappet både i krop og sind af den. Jeg har anbefalet dig til alle mine kunder og kursister som har brug for dig.
 
Susie Meynerd Hansen

 

Til min store overraskelse virker denne form for hypnose faktisk. Jeg har svært ved at falde i søvn om aftenen og lytter derfor til afslapning på min ipod. Denne sukkeafvænning har faktisk givet mig 2 fordele: jeg falder lettere i søvn om aftenen samtidig med at jeg lytter til sukkerafvænningen og jeg har ikke så stor sukkertrang mere. Jeg kan især mærke det når jeg er ude og handle. Jeg er simpelt hen ikke interesseret i slik hylderne mere. Jeg skal næsten "tvinge" mig selv til at gå derhen hvis jeg køber ind til familien. Men også det er reduceret væsentligt fordi det er mig der står for indkøbene. Så det har egentlig haft inddirekte effekt på resten af familien også. Det samme gør sig gældende med kager og den slags. Det interesserer mig simpelt hen ikke mere.

Anne Meldberg Udbø


Det er gået over al forventning. Har spist meget lidt sukker og det jeg har spist har jeg været utrolig bevidst omkring. Jeg hører som regel ”programmet” i min MP3 ved sengetid – min udfordring er dog at jeg ofte falder i søvn, til den meget skønne og beroligende stemme. Men det virker åbenbart alligevel

Gitte Roskær

 

Jeg har haft succes med din hypnose og må sige at det har hjulpet mig rigtig meget i min kamp mod sukker. Som du ganske rigtig siger, sidder det nu i underbevidstheden og jeg tænker meget mere inden jeg tager et stykke slik. Jeg er ikke blevet sukkerfri, men det var heller ikke planen, blot at jeg kunne blive fri for min sliktrang som var enorm.. Jeg er nu slikfri! Jubiii!
Så mange tak for dit super NLP program - det virkede!

Pernille Hossy

 

Jeg er superglad for din ”Fri for sukker”, jeg er nu på 5 døgn sukkerclean og er meget stolt, glad og fast besluttet på fortsætte ud af dén sti. Jeg anbefaler dagligt dit program til andre.

Susanne Overgaard


Jeg har læst materialet igennem en gang (kun). Men jeg har lyttet til NLP hypnosen mange gange (2-4 gange pr. uge). Det har lettet min sukkerafvænning meget. Jeg har tidligere forsøgt med "en kold tyrker", men det har altid været utroligt svært og jeg har lidt meget under abstinenser, hvor alle mine tanker har drejet sig om sukker og jeg har været i dårligt humør m.m. Men denne gang har jeg faktisk næsten ingen abstinenser haft. Det har i mange, mange år været sådan at bare jeg spiste f.x. et lille stykke kage så hang jeg tilbage i sukkerafhængigheden igen. Det har jeg ikke gjort denne gang! Det er bare så dejligt. Jeg får stadig trang til sødt, men jeg kan relativt hurtigt undertrykke det og vælge at spise noget der er sundere i stedet. Så jeg har planer om at blive ved med at lytte til NLP hypnosen mange gange ud i fremtiden.
 
Ja, jeg kan godt finde på at anbefale produktet til andre (hvis de indrømmer at de har problemer med sukkerafhængighed, men det er der stadig ikke så mange der vil)...
 
Så alt i alt vil jeg takke dig mange, mange gange for dit fremragende produkt. Jeg ønsker blot at jeg havde haft adgang til det for 20 år siden!!!

Heidi Borchmann

 

Der er ingen grund til at leve et liv i sukkerafhængighed når du kan få en sukkerafvænning der virker.

Vil du vide mere før du køber?

Læs hvad du får og hvad andre købere mener. Du kan også lytte til en gratis light version her:

Læs mere om Fri for sukker her

 

Download

 • Direkte adgang efter betaling - ingen ventetid
 • Kan nemt lægges på din MP3-afspiller
 • Du sparer penge
Kun 199,00 DKK

Almindelig CD

 • Bestillinger før kl. 17 sendes samme dag
 • Leveres i postkassen. Slip for posthuset!
 • Fri fragt
Kun 299,00 DKK


Coach Malte Lange
bl.a. kendt fra:

Ude og hjemme
PBSMasterCard SecureCodeVerified by VISA